Blog

Je geest rustig maken is een heel belangrijk doel. Misschien denk je wel dat deze staat van bewustzijn een mythe is of dat het een onbereikbaar of onwerkelijk doel is. Wellicht ken je wel een paar mensen die kunnen zeggen 'Ik heb rust', maar weet je nog niet of je dit zelf ook kunt bereiken.

In een samenleving die van mannen verwacht dat ze hun gevoelens verbergen en 'sterk' zijn, kan het moeilijk zijn om depressie bij mannen op te sporen en te diagnosticeren. Toch is het belangrijk om de tekenen van depressie bij mannen te begrijpen, omdat ze enigszins verschillen van andere symptomen waar je waarschijnlijk bekend mee bent.

Als van jezelf houden zo geweldig is, waarom kiezen we er dan altijd voor om juist het tegenovergestelde hiervan te doen? Wie kiest er nu voor om niet van zichzelf te houden?

Iedereen ervaart op een bepaald punt in zijn/haar leven wel eens stress. Op die momenten, wanneer iets ons helemaal lijkt op te slokken en we ons onder druk gezet voelen, begint ons lichaam bepaalde veranderingen te ondergaan en wordt ons leven hierdoor beïnvloed.