In een samenleving die van mannen verwacht dat ze hun gevoelens verbergen en 'sterk' zijn, kan het moeilijk zijn om depressie bij mannen op te sporen en te diagnosticeren. Toch is het belangrijk om de tekenen van depressie bij mannen te begrijpen, omdat ze enigszins verschillen van andere symptomen waar je waarschijnlijk bekend mee bent.

Als van jezelf houden zo geweldig is, waarom kiezen we er dan altijd voor om juist het tegenovergestelde hiervan te doen? Wie kiest er nu voor om niet van zichzelf te houden?

Iedereen ervaart op een bepaald punt in zijn/haar leven wel eens stress. Op die momenten, wanneer iets ons helemaal lijkt op te slokken en we ons onder druk gezet voelen, begint ons lichaam bepaalde veranderingen te ondergaan en wordt ons leven hierdoor beïnvloed.

Niemand van ons wil een negatief leven leiden waarin hij zich geblokkeerd en ongelukkig voelt. Soms kan onze dagelijkse routine er echter voor zorgen dat we ons er niet bewust van zijn of we nu wel of niet 'het juiste doen'.


Blog