Keer je leven om in slechts zes weken

30-05-2019

Niemand van ons wil een negatief leven leiden waarin hij zich geblokkeerd en ongelukkig voelt. Soms kan onze dagelijkse routine er echter voor zorgen dat we ons er niet bewust van zijn of we nu wel of niet 'het juiste doen'.

Het heeft bepaalde gevolgen om op zo'n gehaaste en mechanische manier te leven. Een van deze gevolgen is een gebrek aan aandacht voor het leven zelf.

"Je lichaam is een tempel van de natuur en de goddelijke geest. Houd het gezond; respecteer het; bestudeer het; gun het zijn eigen rechten."

-Henry G. Amiel-

Vandaag stel ik voor dat je de eerste stap zet in de richting van een leven waarin de beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten je niet de baas spelen over je dagelijkse bestaan.  De volgende fundamentele en simpele stappen zullen je in staat stellen om je leven in slechts zes  weken op een positieve manier volledig om te keren.

DE BODY MIND RELEASE METHODE

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons - anders - omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. Hier vind jij meer informatie over deze unieke Body Mind Release methode.

JOUW BALLAST BEPAALT HOE JIJ JE VOELT, DENKT EN HANDELT.

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en OF IETS WEL of NIET LUKT in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke - erfelijke - ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. Hoe jij aan jouw ballast komt lees jij hier.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

JOUW BALLAST IN KAART GEBRACHT!

Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast ZELSTANDIG en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en bewezen effectief
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Subjectief onderzoek laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als:

- Stress, spanning en onrust gevoelens
- Veel fysieke en psychische klachten
- Negatief denken en piekeren
- Angsten
- Gebrek aan zelfvertrouwen
- Verslavingsgedrag
- Kinderen met Gedragsproblemen
- Paniekaanvallen
- Traumaverwerking
- Vermoeidheid
- Gevoel vast te zitten
- Burn-out
- Somberheid
- Afhankelijkheidsgevoelens

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

Maak vandaag een afspraak klik hier